If this is your first visit, be sure to check out the Forum Rules. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.
Welcome to RPGamer's new forums running under Vanilla Forums! If you're run into any odd or strange issues after our software migration please see this thread for details

Message Board Woes

happytownhappytown MemberFull Members
edited July 2004 in Site & Forum Support
When I tried coming to the boards today, this is what I got. I had to hit refresh several times before anything would come up.

Then, I went to post something and this is what happened.

Granted, this is my Mom's computer and it's almost ready for the junk heap anyway, but is anyone else getting this?

Comments

  • madhtrmadhtr Full Member Full Members
    edited July 2004
    </span><table border="0" align="center" width="95%" cellpadding="3" cellspacing="1"><tr><td>Quote (happytown @ July 15 2004,21:52)</td></tr><tr><td class="QUOTE"When I tried coming to the boards today, this is what I got. ?I had to hit refresh several times before anything would come up.

    Then, I went to post something and this is what happened.

    Granted, this is my Mom's computer and it's almost ready for the junk heap anyway, but is anyone else getting this?[/QUOTE]<span id='postcolor'>
    Yeah, i'm getting it from time to time tonight as well. So it's not just you. It's probably just something wrong with the ad server and i'm sure it'll be fixed by tomorrow.
    Facebook
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • too much pietoo much pie Member Full Members
    edited July 2004
    WHEW! good thingg it wasn't only me! I thought I was banned or something!
  • FiremystFiremyst Daddy Dragon II Full Members
    edited July 2004
    It looks like there is some conflicting Javascript, or stylesheet, or something with the new Google ads. I'm not sure what to do about it, but I'm looking into it.
    Founder, RPGamer
    I love tweeting -- follow me @ http://www.twitter.com/mtidwell
  • TrueGamerTrueGamer Member Full Members
    edited July 2004
    Yeah, I assumed it was some kind of programming error.



  • SirAuronSirAuron Member Full Members
    edited July 2004
    The only problem I'm getting is not being able to make my own topic, but I've read the reason why...needs me help too!!
Sign In or Register to comment.